rahoitus

Innovoice rahoitus

"Kaikki toiminnanohjaus- ja laskutuspalvelumme ovat suunniteltu ja kehitetty yhdessä asiakkaidemme kanssa helpottamaan ja tukemaan jokapäiväisiä tehtäviä. Palveluissamme yhdistyy monipuolisuus ja helppokäyttöisyys."

Venttiilipaja ja innovoice

Innovoicen rahoituksella saat joustoa auton korjauksen ja muiden hankintojen maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla – saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa! Osamaksu ja lasku tehdään asioidessasi toimipisteessämme. Myyjä hakee rahoituspäätöksen ja luo tapahtuman – sinun tarvitsee vain hyväksyä kauppa ja saat osamaksun tililaskun tai laskun hankinnoistasi kotiin. Hae luottopäätös ennakkoon! Voit hakea ennakkopäätöksen verkkolomakkeella tai tekstiviestillä. Ennakkopäätös nopeuttaa asioimistasi toimipisteellä!

Rahoitus

Lasku on perinteinen maksutapa, jolla saat kätevästi maksuaikaa. Lasku postitetaan sinulle kotiin, mutta halutessasi se voidaan myös toimittaa sähköpostitse. Laskulla saat korotonta maksuaikaa aina laskun eräpäivään asti. Voit maksaa laskun eräpäivään mennessä tai jos laskun summa ylittää 100 euroa ja rahoituspäätöksesi on puoltava, voit ottaa käyttöösi joustavan osamaksun. Osamaksun saat käyttöösi kun hyväksyt laskulle tulostetun ohjeen mukaisesti osamaksutilin ehdot verkkopalvelussa ennen laskun eräpäivää. Jos lasku rahoitetaan, tarkistaa myyjä henkilö- ja luottotietosi ostoksen yhteydessä. Laskutusmyynti edellyttää puoltavaa rahoituspäätöstä.

Osamaksu

Maksamalla osamaksulla saat joustoa jokapäiväisten hankintojesi maksamiseen.Saat aina vähintään 30 päivää korotonta maksuaikaa ja voit itse päättää sinulle sopivan maksuajan. Osamaksun laskut toimitetaan sinulle kerran kuukaudessa kotiin postitse tai sähköpostitse.

Osamaksulla joustavuutta jokapäiväisten hankintojen maksamiseen!

Tililuoton myöntää ja hallinnoi Riverty Finland Oy (PL 414, 00101 Helsinki).
Osamaksu edellyttää, että olet yli 18 vuotias, sinulla on vakituinen väestörekisterin mukainen osoite Suomessa ja luottotietosi ovat kunnossa. Yli 3000 euron osamaksutapahtumat edellyttävät käsirahan suorittamista ennen luoton myöntämistä, sekä yli 20 vuoden ikää.
Tutustu tarkemmin tililuoton ehtoihin osoitteessa: www.innovoice.fi/tililuotto